Persondatapolitik

Hvordan beskytter vi dine data

 

Generel information

Når du handler hos Kompletti.dk er det vigtigt for os at vi beskytter og respektere dit privatliv. Vi er dataansvarlig for de oplysninger, du giver til Kompletti.dk, dvs. at vi sørger for, at opbevaring og behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi

Vi indsamler almindelige afgivne data, dvs. oplysninger der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan være:

  • Registreringsoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer, land og e-mailadresse
  • Betalings- eller transaktionsoplysninger, såsom EANnummer eller kreditkortnummer
  • Oplysninger om geografisk placering eller din IP-adresse
  • Oplysninger, som du giver, når du bruger vores onlinekanaler eller trejdepartkanaler (som f.eks. sociale netværk)

 

Hvornår indsamler Kompletti.dk persondata

Vi indsamler din persondata når du besøger kompletti.dk. Vi modtager også oplysninger via en trejdepart, når du besøger vores side på sociale medier (f.eks. Facebook, Youtube, Twitter, Instagram). Vi får løbende statistiske oplysninger fra vores databehandler om besøgende på vores side. Disse oplysninger fortæller intet om den enkelte person.

 

Hvad bruger Kompletti.dk persondata til

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til at drive vores forretning, levere og udvikle kvaliteten i vores produkter og gøre din oplevelse bedre, når du handler på kompletti.dk

 

Registreringsoplysninger bruges til behandling af din ordre og gemmes i vores ordresystem. Din Email bruges kun som et led i gennemførelsen af din ordre. Vil du modtage nyheder, kræver det et særligt samtykke fra dig.

Dit telefonnummer vil ikke blive brugt i salgsøjemed, og du vil kun blive kontaktet hvis der er problemer og/eller besked i forbindelse med din ordre eller levering.

Dine betalingsoplysninger bliver sendt direkte og krypteret til vores betalingsudbyder. Vi anvender den sikre betalingsudbyder Stripe

 

Sletning af persondata

Vi beholder kun dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt for at yde en service, eller så længe Kompletti.dk har behandlingsgrundlag.

 

Dine rettigheder

Som kunde hos Kompletti.dk har du altid mulighed for at gøre brug af følgende rettigheder

  • Ret til indsigt – du har ret til indsigt i hvilke oplysninger vi opbevarer om dig, hvad vi bruger dem til og hvor vi har dem fra.
  • Ret til berigtigelse – du har ret til at få urigtige /forkerte oplysninger om dig rettet.
  • Ret til at blive slettet – du har ret til at få dine oplysninger slettet, når oplysningerne ikke længere er nødvendige i forhold til formålet med indsamlingen.
  • Ret til dataportabilitet – du har ret til at få oplysninger om dig overført til en anden organisation.
  • Ret til begrænsning af behandling – i nogle tilfælde har man ret til at begrænse behandling.
  • Ret til indsigelse – du har ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger.

 

Ønsker du at klage

Du har mulighed for at klage over vore behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her

Cookies

Cookies er små tekstfiler, som Kompletti automatisk gemmer på din browser, når du besøger Kompletti.dk. Vi bruger cookies til statistik og til at målrette vores markedsføring. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at ændre dine dataoplysninger, er du velkommen til at kontakte os:

 

Furn and Friends ApS

Brogrenen 10

2635 Ishøj

 

info@kompletti.dk

Tlf: +45 7199 3130

 

Ændringer

Der kan forekomme ændringer i vores politik om persondataloven. Disse ændringer kan være nødvendige for at tilpasse os til nye teknologier, praksis inden for området eller regulatoriske krav. Vi vil give dig besked, hvis disse ændringer er væsentlige og kræver dit sammentykke, og hvis det er lovmæssigt påkrævet.