Læs mere om Kompletti

Kompletti

Kompletti er skabt af det samme team som står bag møbelvirksomheden Furn and Friends ApS.

 

Furn and Friends har flere års erfaring med salg og møbler til erhverv, hvor der er lagt stor vægt på et højt serviceniveau, kvalitet, åbenhed og fleksibilitet.  Gennem Furn and Friends erfarede vi at der var stort behov for kvalitets kontormøbler til både større og mindre virksomheder. For at imødekomme behovet hos vores kunder og udvide vores sortiment, skabte vi en let og overskuelig løsning.

Deraf blev Kompletti.dk født.

 

Kompletti er skabt med de samme værdier og ud fra grundtanken om at give køberen mulighed for at købe gode møbler til en god pris.

I dag handler 8 ud 10 danskere på nettet, derfor er det vigtig at du kan stole på de varer du køber, lever op til forventningerne.

Vi arbejder hele tiden på at have et bredt sortiment, så vores kunder altid har flere valgmuligheder. Vi sætter store krav til kvalitet og komfort, da vi forstår vigtigheden af et godt fysisk arbejdsmiljø.

 

Fælles for Kompletti og Furn and Friends er, at vi har et højt serviceniveau, og altid står klar til at hjælpe vores kunder med gode råd og vejledning.