Nyt Kompletti

Nyt Kompletti
12. juni 2019 Anne Lammert

Vi har valgt at skifte designet på Kompletti.dk og har i den forbindelse udskiftet alle produkter på hjemmesiden. Produkterne er sat til SKARPE priser for at give alle muligheden for at lækkert kontormiljø. Husk at priserne oplyst er INKLUSIV moms, så der er yderligere 20% at spare hvis du har et CVR nummer.

Vi retter i øvrigt løbende diverse fejl på hjemmesiden, så vi vil være glade for en lille smule overbærenhed for nogle få skønhedsfejl. Vi arbejde til gengæld stenhårdt på at Kompletti.dk vil være en førende hjemmeside inden for inventar til professionelle og hjemmekontoret. Der vil komme mange flere produkter til henover sommeren, mangler du noget så ring/skriv til os.

VIL DU HAVE YDELRIGERE RABAT? så kræver det selvfølgelig at du køber for et større beløb. Dermed skrevet vi altid er til at handle med hvis der også er en god forretning i det for os. Ring/skriv til os for

ØNSKER DU ANDRE FARVER/STØRRELSER? Så ring/skriv til os. Vi har over 10.000 kombinationer af vores møbler og kan ikke have alt liggende på hjemmesiden. Så kontakt os for en god samtale omkring dit behov.

Endnu engang velkommen til, vi glæder os til at høre fra dig.

Kompletti logo